Közös filmen dolgozhat a Trónok harca szerzője és Milla JovovichA kép forrása: Twentieth Century-Fox

Milla Jovovich a tárgyalások utolsó fázisába lépett a fantasy történetein alapuló In the Lost Lands főszerepére.  

az HBO nagysikerű  Trónok harca című szériája után a mozivásznakat is beveheti az In the Lost Lands című filmmel, melynek történte a szerző fantasy novelláin alapszik majd. A kanadai-német koprodukcióban készülő film rendezője és forgatókönyvírója a német származású lesz. Az alkotók a produkció mögé ezen a héten Berlinben megrendezésre kerülő a Európai Filmpiacon keresnek befektetőket.

A film a tervek szerint a szerző három történetét kapcsolná össze. Az egyik sztori főhőse egy kétségbeesett királynő, aki felbérel egy varázslót, Gray Alyst (Jovovich), hogy utazzon el a kísértetjárta vidékre, hogy szert tehessen az alakváltás képességére, mely azonban hatalmas árat követel. Eközben egy harcos lánynak, Sharrának meg kell küzdenie a hét világ kapuját őrző sárkánnyal, hogy rálelhessen elveszett szerelmére, Kaydarra. A lány azonban megfeledkezik kalandjának céljáról, miután elcsábítja egy rejtélyes férfi. A párhuzamosan kibontakozó, a jövőben játszódó cselekményszál harmadik főszereplője egy fiatal barbár lány, akit egy űrhajóban megátkoz egy magányos boszorkány.

A filmben olyan színészeket láthatunk majd, mint Milla Jovovich és Justin Chatwin (Shameless - Szégyentelenek), a látványért pedig az a Pixomodo kezeskedik, mely olyan produkciók vizuális effektjeiért felelt, mint a Trónok harca, Az éhezők viadala- és a Halálos iramban-franchise, valamit a Sötétségben - Star Trek és a Hófehér és a vadász