Kutyás buddy movie-t rendezett Channing Tatum, itt a magyar előzetes!

Channing Tatum a 2017-ben megjelent Kingsman: Az Aranykör óta nem vállalt szerepet élőszereplős produkcióban, így a Dog lehet az ő nagy visszatérése, amelyhez frissen landolt az előzetes.

A történet szerint Briggs egy igencsak szokatlan útra indul, hogy részt vegyen volt bajtársa temetésén. Az út során azonban akaratán kívül társul szegődik hozzá Lulu, a belga malinois. Mindkettőjük számára mást tartogat a sors, ám mindkettőjüknek ugyanúgy meg kell békülnie azzal az idővel, ami még hátra van.

Channing Tatum nem csupán a Dog főszerepében lesz látható, hiszen Reid Carolin mellett rendezői tevékenységet is ellátott a munkálatok során. A film további főszerepeiben egyébként Q'orianka Kilcher, Jane Adams, Ronnie Gene Blevins, Kevin Nash, Nicole LaLiberte és Tom Beyer lesznek láthatóak, a premierre pedig a tervek szerint 2022. februárjában kerül sor a hazai mozikban.

70 Katonadolog  (2022)

akció | animáció | családi | fantasy | vígjáték

Briggs és egyetlen társa, Lulu, a belga malinois még időben elérik egykori bajtársuk temetését, amely a Csendes-óceán partján kerül megrendezésre. Az egyiküknek azonban csupán... több»