Le merjük írni: Kristen Stewart tündököl Diana hercegnőként a Spencer új előzetesében

Diana hercegnő tragikus történetét mindenki jól ismeri, de ha valaki mégsem, az most több filmben is megismerheti. A korona című sorozatban is szerepel, illetve októberben még egy musical is érkezik a Netflixre. És ezzel még nincs vége a sornak, ugyanis Kristen Stewart főszereplésével novemberben debütál a Spencer, amely most vadonatúj előzetest kapott.

A Spencer egy karácsonyi időszakot ölel fel, amelyet Diana hercegnő Károly herceggel a királyné Sandringham Estate birtokán töltöttek. Volt itt minden, ami a királyi családhoz illik az ünnepek alatt: evés, ivás, vadászat. Ám a mosolygós felszín alatt Diana hercegnőt immár csak egy gondolat foglalkoztatja: el akar válni elhidegült férjétől.

A Spencer Pablo Larraínnak az új filmje, aki korábban is előszeretettel nyúlt történelmi témákhoz, ő rendezte a John F. Kennedy feleségéről szóló Jackie-t is. A Spencerben Kristen Stewart alakítja Diana hercegnőt és a hírek szerint olyan maga szinten játszik, hogy egyesek szerint már most jó esélye lehet az Oscar-díjra is. Hogy ez mennyire lehet igaz, azt majd csak a novemberi premier után tudhatjuk meg biztosan, de azért az új előzetes is egész jó képet adhat már most.

70 Spencer  (2021)

dráma | életrajzi | romantikus | történelmi

A királyi családdal töltött karácsonyi ünnepek után Diana hercegnő elhatározta, hogy elválik a férjétől, Károly hercegtől. A Jackie rendezője, Pablo Larraín ismét egy... több»