Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Spencer (2021)

Spencer
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
5
Videók

Galéria (8)

Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Kristen Stewart
Stella Gonet
Kristen Stewart
Jack Farthing
Richard Sammel
Kristen Stewart

Videók (5)

 
Péter Fazekas   2021. 11. 28.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem rossz film.

 
Gábor390920   2021. 11. 19.

3
Az őrület határán

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Aki egy teljes életrajzot bemutató filmre számít, az csalódni fog. A film ugyanis három napon át követi Dianát egy karácsonyi ünnepen. A királyi család leutazik vidéki rezidenciájukra, hogy ott töltsék a karácsonyt. Diana már a film elején elkésik, nem talál oda, majd mikor meglátja a madárijesztőt, amely gyermekkorára emlékeztette, megörül, hogy lát egy ismerős arcot. Nem tud és nem is akar megfelelni a királyi család elvárásainak, a film során végig szenved, kivéve amikor a gyermekeivel van és együtt játszanak, valamint amikor az öltöztetőjével tölt el egy kevés időt. A film zenei aláfestése még jobban kiemeli a hercegné szenvedését, valamint az operatőri munka is, hiszen végig Diana mellett érezhetjük magunkat. A film vége happy endként is hathatna, viszont keserédes szájízt hagy maga után, tudva a hercegné tragikus sorsát. Kristen Stewart remekel a szerepében.

 
Kovacs   2021. 11. 12.

2

Fantasztikus film, bár van benne valami, amitől egy kicsit elborzad az ember, főként arra gondolok, milyen lehetett a helyzete Diana a királyi családban. Mindenképpen érdemes megnézni.

 
7ETEDIK   2021. 11. 23.

1

Diana hercegnő mindig egyszerű emberként próbált élni, soha nem is kellett volna a királyi családba beházasodnia. A film azt a szakaszt mutatja be, mikor már teljesen elhidegült a családtól, ez alól kivételt csak fiai jelentenek. Kristen Stewart nem ... több»

 
pozsizol   2021. 11. 11.

1

Fuh, gyerekek ezt a filmet mindenkinek látnia kell. Fájdalmas és érzéki, nem is találom a szavakat. Stewart alakítása egyszerűen fenomenális!

A film 20 814 875 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 16 795 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A gyertyafényes vacsora jelenete bár előre megírt forgatókönyv szerint zajlott, a színészek nagy teret kaptak az improvizációra.

(csd)
 

Kristen Stewart esetében rendkívüli ritkaságnak számít, hogy nem angol származású színésznőként alakíthatott angol személyiséget.

(csd)
 

Kristen Stewart elárulta, hogy A korona című sorozattal készült fel a szerepére.

(csd)
 
Larraín értő rendezése valódi mesterkurzus, amely szívfacsaró tablója a hercegnő földöntúli kedvességének, sebezhetőségének és szenvedésének. Diana emléke végre megkapta azt a filmet, amelyet megérdemelt. több»
 
A Spencer mind Pablo Larraín, mind Kristen Stewart eddigi legkiforrottabb munkája, valószínűleg a díjátadó szezon alatt még sokat fogunk róluk hallani. Talán a chilei rendező mint külső szemlélő kellett ahhoz, hogy elkészüljön egy olyan film Dianáról, amely a történelemkönyveknél mélyebbre ás, és a vásznon egy valódi személy tűnik fel, nem pedig egy kirakatbábu, ezzel pedig méltó emléket állít a szívek királynőjének. több»
 
A Spencer egy megható fantázia a világ egyik legismertebb emberéről, ami, bár tényszerűen nem mond túl sok újdonságot, az érzelmi erejével és a jól eltalált, sokszor humorral is felvértezett jeleneteivel mégis nagy hatással van a nézőjére. több»