Légy Te is aktív tagja a Mafab.hu közösségének, és nyerj mozijegyet akár minden héten!

UPDATE: A mozik zárvatartása miatt a játék jelenleg szünetel.

Szeretsz böngészni a filmek és a sorozatok között? Örömmel osztod meg a véleményedet komment formájában másokkal? Akkor nincs is más dolgod, mint folytatni, amit eddig is csináltál, a következő mozizásodat mi álljuk!

Új játékkal jelentkezünk, hogy megjutalmazzuk a közösségünk aktív tagjait. Neked nincs más dolgod, mint böngészni a mafabot, kommentelni, véleményezni, értékeli a filmeket és sorozatokat kedved szerint. Egyszóval: légy aktív, és mi megajándékozunk egy tetszőleges filmre beváltható mozijeggyel, amit akkor használhatsz fel, amikor csak szeretnél.

Minden hétvégén 10 mozijeggyel ajándékozzuk meg a közösségünk aktív tagjait, a nyertesek neveit pedig a Közösség felületen is feltüntetjük. Magukkal a nyertesekkel emailben vesszük fel a kapcsolatot. 

Ha már eddig is használtad a mafabot, folytasd, amit eddig is tettél, ha pedig új vagy, bátran lépj elő az árnyékból, és mozizz a mi kontónkra! 

E heti nyerteseink:  HannaK, VvV, Lonka, Sabnock Sanatory, Hámori Balázs, Crystaldeer, MP170506, Kanyi96, BoBamburg, Filmbarbár, stevepisti, uniterra

Ha még nem tettétek, kövessétek őket a mafabon!