Tom Cruise ismét egy hajmeresztő mutatványt hajtott végre csak azért, hogy köszönetet mondjon a Top Gun: Maverick rajongóinak.

A színész ezúttal egy repülőgépből ugrott ki. “Hé mindenki, itt vagyunk a lenyűgöző Dél-Afrika felett, és éppen a Mission: Impossible - Leszámolás első és második részét forgatjuk. Nem akartam, hogy úgy érjen véget az év, hogy ne köszönjem meg mindenkinek, hogy eljött a mozikba, és köszönöm, hogy támogatták a Top Gunt” - mondta Cruise.

A továbbiakban a kamera Christopher McQuarrie-t mutatja, aki rendezőként vesz részt a munkálatokban. Ezt követően Cruise kiugrik a gépből az őt  filmező operatőrrel együtt.

“Mint mindig, most is köszönjük, hogy megengedték, hogy szórakoztassuk önöket. Ez valóban egy életre szóló megtiszteltetés. Kezdek kifogyni a magasságból, úgyhogy vissza kell mennem dolgozni. Meg kell csinálnunk ezt a felvételt. Kellemes és biztonságos ünnepeket kívánok. Találkozunk a moziban” - teszi hozzá a színész.

A Top Gun: Maverick nem mellékesen az év egyik legmagasabb bevételét hozta a maga 1,4 milliárd dollárjával, a Mission: Impossible - Leszámolás első része pedig 2023 júniusában érkezik a mozikba.

Időközben kikerült a netre egy újabb felvétel, melyen Cruise szó szerint az életét kockáztatja, itt nézheted meg.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»