Sok-sok év után újra tényező szeretne lenni Macaulay Culkin Hollywoodban? A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja megjárta már a poklot, de a jelek szerint szerencsésen visszatért onnan, és most újra felépítené színészi karrierjét. Ennek egyik első állomása lehetett volna a Volt egyszer egy Hollywood, ám Culkin már a szereplőválogatáson is csúfosan leszerepelt.

Quentin Tarantino mindig is gondosan odafigyelt, hogy filmjeiben melyik szerepet melyik színészre ossza ki, így lehet, hogy vannak bizonyos arcok Hollywoodban, akik rendre felbukkannak nála. Ugyanakkor izgalmas lett volna látni, hogyan muzsikál egy tipikus tarantinói környezetben Macaulay Culkin.

A színész nemrégiben az Esquire magazinnak adott egy interjút, amelyben mesélt a lehetőségről. Culkin is megjelent a Volt egyszer egy Hollywood egyik castingján, ám azt nem árulta el, hogy pontosan melyik szerepre jelentkezett. Azt viszont igen, hogy olyan csúnyán leszerepelt, hogy még ő sem választotta volna ki saját magát. De persze nem kell ezt olyan komolyan venni, hiszen Culkin saját bevallása szerint nyolc év után vett részt újra egy meghallgatáson, amiken egyébként is mindig rosszul szerepelt. Szóval nincs itt semmi látnivaló, de legalábbis nincs itt semmi meglepő.

Ettől függetlenül tényleg úgy tűnik, hogy a színész visszatalált a jó útra, aminek rajongók milliói örülhetnek világszerte. Sok-sok év után újra láthattuk egész estés filmben is, illetve a pletykák szerint van rá esély, hogy a készülő Reszkessetek, betörők! rebootban is helyet kaphat.