Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a Ki az az Erin Carter? című sorozat, amelyről nem túlzás azt állítani, hogy egy igazi “ínyencség” a krimi rajongóinak.

Az Ashley Way és Savina Dellicour rendezésében készült, 8 epizódból álló brit sorozatot még 2022 februárjában jelentette be a streamingszolgáltató, hosszú ideig pedig csupán annyit lehetett tudni róla, hogy az a Left Bank Pictures felel majd a gyártásért, amely A koronát is készítette.

A Netflix már korábban is minisorozatként hivatkozott a projektre, ami azt jelenti, hogy nem terveznek második évadot, persze ez nagyban függ a sikerétől is, így a Ki az az Erin Carter? nem kisebb feladatra “válallkozik”, hogy egy rövid és mégis összefüggő történetet meséljen el, amely tele van akcióval, kalanddal és rejtéllyel. Az előzetes ezt szépen be is ígérte, így már csak idő kérdése, mennyire is kattannak rá az előfizetők.

A történet szerint Erin Spanyolországban anyukaként és feleségként meglehetősen gondtalan életet él, mígnem egy nap ez teljesen megváltozik. Erin épp egy szupermarketben vásárol, ahol egy rablás során ki nem derül, hogy igencsak remek harcos, ezzel pedig alaposan sikerül meglepnie környezetét. Nyilvánvalóvá válik, hogy Erin nem igazán az, akinek mondja magát, a kérdés viszont már csak az, hogy a nő meddig képes elmenni, hogy megőrizze a titkait.

A sorozat főszerepeiben Sean Teale, Evin Ahmad, Ana Ularu, Charlotte Vega, Douglas Henshall, Indica Watson, Lee Byford és Kian Noam Omurca láthatók.

A Ki az az Erin Carter? mától elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix logóra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben van előfzetésetek a szolgáltatónál.

akció | kaland | krimi

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»