Nem sokáig kellett várnunk arra, hogy a meglepően nagy sikert aratott Micimackó: Vér és méz után elkészüljön a folytatás. Befutott a Micimackó: Vér és méz 2 magyar előzetese.

Hiába az öt Arany Málna-díj, amelyet Rhys Water rendezése idén haza vihetett, a mindössze 652 ezer dollárból készült Vér és méz 5 millió dollárt keresett a pénztáraknál világszerte, ráadásul mostanra az is hivatalossá vált, hogy egy egész univerzum felépülésének lehetünk majd szemtanúi, amely olyan további Disney karaktereket sorakoztat fel, mint Bambi és Csingiling.

A Vér és méz 2 gyakorlatilag ugyanott folytatódik, ahol az első rész lezárult. Miután Róbert Gida felfedte létezésüket, Micimackó és barátai úgy döntenek, hogy nem rejtőznek tovább az árnyékban, épp ezért ámokfutásukat egész Ashdown városára kiterjesztik.

A Micimackó: Vér és méz 2 április 18-án érkezik a hazai mozikba, a film főszerepeiben pedig Simon Callow, Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans, Alec Newman, Toby Wynn-Davies, Marcus Massey és Ash Tandon lesznek láthatók.

horror | thriller

A százholdas pagony mélyén pusztító düh szabadul el, amikor Micimackó és barátai veszélyben találják otthonukat és életüket, miután Róbert Gida felfedte létezésüket. A... több»