A Halálos iram negyedik része már csak május 31-ig látható a Netflixen. Ha kimaradt volna ez a részt, ideje bepótolni!

A Halálos iram-filmek negyedik részét Justin Lin rendezte és Chris Morgan írta. A főszerepekben Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster látható. A filmben Dominic Toretto (Diesel) és Brian O'Conner FBI-ügynök (Walker) kénytelenek együtt dolgozni, hogy megbosszulják Toretto szeretőjének, Letty Ortiz (Rodriguez) meggyilkolását, és elfogják Arturo Braga drogbárót (John Ortiz).

A film a 2009-es év hatodik legnagyobb nyitóhétvégéjét produkálta, ami a filmszakértők várakozásának a kétszeresét érte el, összesen világszerte 360 millió dolláros bevételt produkált. A Rotten Tomatoes oldalán a kritikai értékelése 28%-on áll, a magyar nézőknek azonban jobban bejött a film: a mafabon 66% pozitív szavazatot kapott. 

Neked melyik a kedvenc Halálos iram-részed?

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | kaland | thriller

Dom Toretto és Brian O'Conner közös ellenséggel kénytelenek szembenézni, a  túléléshez pedig meg kell bízniuk egymásban. A duó nem ismer lehetetlent a volán mögött. több»