Már februárban nézheted: Ez a kémvígjáték-sorozat kötelező néznivalónak ígérkezik, itt a friss előzetes

Február 2-án mutatják be mind a nyolc epizódját a Prime Video új sorozatának, a Mr. & Mrs. Smith-nek, Donald Glover és Maya Erskine főszereplésével. Itt az új előzetes.

A 2005-ös Brad Pitt és Angelina Jolie főszereplésével készült Mr. és Mrs. Smith című film újragondolt változatában Donald John Smith, Maya pedig Jane Smith szerepében lesz látható. A cselekmény két idegen körül bontakozik ki, akik csatlakoznak egy kémügynökséghez, ami az álcájuk részeként egy elrendezett házassághoz vezet.

Kockázatos küldetésekre indulnak, miközben új kapcsolatukban is próbálnak eligazodni, valamint szembesülnek a kémkedés, a házasság és az egymás iránti valódi érzések kialakulásának bonyolultságával is.

A trailer alapján egy meglehetősen akciódús és vicces szériára számíthatunk, melyet heteken belül itthon is streamelhetünk. Addig is mutatjuk a friss előzetest idelent.

akció | krimi | vígjáték

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»