Az űrhajós című filmben, amely Jaroslav Kalfař Spaceman of Bohemia című regénye alapján készült, Adam Sandler alakítja Jakubot, az űrhajóst, aki elveszve sodródik az űrben.

A színész és komikus korábbi drámai alakításaihoz képest (mint például a Csiszolatlan gyémánt), a film azt mutatja, hogy Sandler a drámai szerepekben is remekel.

„Valóban olyan alakítást vártam tőle, aminek semmi köze sincs ahhoz az Adam Sandlerhez, akit mindannyian ismerünk,” mondta Johan Renck a Netflixnek. „Nem hiszem, hogy az emberek megértenék, hogy bár viccesnek és kedvesnek tűnhet, valójában nagyon intelligens, igazán okos, mély karakter.” Az űrhajós mindezeket a kvalitásokat hivatott bemutatni. A film nagy részében Sandler egyedül látható a képernyőn - vagy megosztja a jeleneteket a rejtélyes lénnyel, aki a küldetésének utolsó szakaszában jelenik meg.

Hat hónappal a Naprendszer szélén végzett kutatási missziója során az űrhajós, Jakub (Sandler), rájön, hogy a Földön hagyott házassága talán nem várja, amikor visszatér. Elkeseredésében, hogy rendbe hozza a házasságát, Lenkával (Carey Mulligan), egy titokzatos lény segítségét kéri, akit az űrhajó belsejében talál. Hanuš (Dano hangján) segít Jakubnak, hogy kibogozzák, mi ment félre, mielőtt túl késő lenne.

A film a Rotten Tomatoes kritikai portálra beérkezett nézői vélemények alapján jelenleg 82%-on áll.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint március 1-től a film mafabos oldalán található Netflix gombra kattintani.

dráma | kaland | sci-fi

Az árva kisfiúként, nagyszüleinél nevelkedett Jakub Procházka mindenen és mindenkin túltesz, hogy ő legyen az első cseh űrhajós. több»