Már holnap a Netflixen: Ez a pörgős kalandsorozat lehet a hét nagy sikere

A Bandidos, azaz Kincskereső kalandorok egy újabb európai - ezen belül: spanyol - sorozat, amelyet az elismert rendező, Adrian Grunberg (Rambo 5: Utolsó vér és A tűzben edzett férfi) dirigált és amely mostantól a Netflix kínálatát erősíti.

A sorozat Mexikóban játszódik, és rengeteg akciót és feszültséget ígér! Főhőseink merész küldetésre indulnak benne, hogy felfedezzenek egy legendás kincset, amely az óceán alatt rejtőzik. Hm, egy európai Indiana Jones-hangulatú kalandra vagy valamilyen Uncharted-életérzésre kell számítanunk a sztoritól? Mondjuk, mit tudunk!

A Bandidos 2024. március 13-án, szerdán debütál, de a forgatása már 2023 áprilisában megkezdődött. Az első évad hét epizódból áll majd. 

A sorozat szereplőgárdájában olyan neves színészek is szerepelnek, mint Mabel CadenaJuan Pablo Medina és Andres Baida, akik mindannyian igazi mélységet adnak karakterüknek. A főszereplő párost Ester Expósito és Alfonso Dosal keltik életre.

A sztori

A sorozat Miguel és Lili történetét követi, aki természetesen egy elsüllyedt kincs után nyomoznak. A kincset egy ősi spanyol gálya rejti, amely Mexikó függetlenségi harcának tanúbizonyságául szolgál, és számos olyan titkot őriz, amelyet az idő eltemetett...

Miguelnek és Lilinek persze minden bátorságukat latba kell vetniük, hogy belevágjanak ebbe a küldetésbe, és lemerüljenek a váratlan mélységekbe, szembenézve a hajó alatt rejlő veszélyekkel és fenyegetésekkel.Szövetséget kell kötniük merész törvényen kívüliekkel, akik mindegyike rendelkezik olyan tehetségekkel és képességekkel, amelyek segítenek a veszélyes vizeken való navigálásban és a küldetés sikerének útjában álló akadályok leküzdésében. 

Hőseink pedig nincsenek egyedül, ahogyan az már lenni szokott az ilyen történetek esetében, így hamarosan komoly kalamajkában találják magukat riválisoktól körülvéve. A kincs keresése már nem pusztán kaland, de versenyfutás is az idővel, méghozzá a túlélés érdekében...

Hol nézheted?

A sorozat mafab adatlapján található Netflix ikonra kattintva máris elmerülhetsz a kalandban, ha van élő előfizetésed a streaming óriáshoz és szeretted annyira a rendező korábbi - fentebb említett - akciófilmjeit, hogy adj egy esélyt ennek a kisképernyős formátumra gyártott történetének is!

akció | kaland | krimi

Egy csapat nemzetközi kincsvadász élete egyik legnagyobb kalandját tervezgeti – vajon sikerül meglépniük a kincsekkel? több»