Lányok a buszon: Négy újságíró, négy nézőpont, egy választás.

Bár a való élet politikája számos ember számára állandó beszédtémát jelent, a Lányok a buszon egy fiktív politikai és hírközlési infrastruktúrát mutat be, ami remek választás lehet a tavaszi szezonban.

A sorozat négy nőt követ nyomon, akik azzal próbálnak előre lépni az újságírói ranglétrán, hogy az aktuális elnökválasztásról tudósítanak. Ahogy egyenként igyekeznek nevet szerezni, hamar rájönnek, hogy szükségük lesz egymás segítségére nemcsak az elnökválasztási lefedettség viharának átvészelésében, hanem abban is, hogy kitűnjenek kollégáik közül.

Íme a sorozat hivatalos szinopszisa:

"A Lányok a buszon arra invitálja a nézőket, hogy csatlakozzanak négy újságíró kampánykörútjához, akik egymástól teljesen eltérő stílusú és személyiségű riporterek. A történet középpontjában Sadie McCarthy (Melissa Benoist) újságíró áll, aki romantizálja a múlt idők kampányriporteri világát, és az egész életét arra áldozta, hogy lehetőséget kapjon az elnökjelölt bemutatására egy lapban. Sadie csatlakozik a buszhoz, és végül összebarátkozik három női versenytárssal, Grace-szel (Carla Gugino), Lolával (Natasha Behnam) és Kimberlynnel (Christina Elmore). Bár a négy nő személyisége gyökeresen különbözik, összetartó családdá válnak, akik első sorból nézik végig a város legnagyobb szappanoperáját - a Fehér Ház vezetéséért vívott harcot."

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintani.

dráma

Sadie McCarthy újságíró, aki a kampányriporterkedés egy letűnt korszakát romantizálja, és az egész életét félredobja azért, hogy egy elnökjelölt tevékenységéről... több»