Kevés sorozat büszkélkedhet annyira hosszú “diadalmenettel” a televíziózás történetében, mint az 1999-ben debütált Különleges ügyosztály, amely holnaptól már elérhető a Netflixen.

Az eredetileg az NBC számára gyártott széria mindent hoz, amit ettől a műfajtól okkal várnak el a nézők, hiszen a legkeményebb bűnügyi történetek mellett,mélyenszántó drámai pillanatokat és kiváló színészi alakításokat láthatunk. 

A 24 évadból álló sorozat főszerepeiben többek között Sharon Stone, Ann-Margret, Brenda Blethyn, Paul Wesley, Ice-T, Hargitay Mariska, Kelli Giddish és Paget Brewster láthatók, az pedig már csak hab a tortán, hogy a kritikusok 78, a nézők pedig 80 százalékra értékelték a Rotten Tomatoes portálon, míg a hazai nézők 75 százalékot adtak rá.

A Különleges ügyosztály középpontjában Elliot Stabler és Olivia Benson nyomozók állnak, akik egy különleges csoport élén New York legsötétebb bűnügyi eseteit igyekeznek feltárni. A sorozat tehát holnaptól, azaz február 15-től elérhető a streamingszolgáltató műsorknínálatában, a Különleges ügyosztály mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Elliot Stabler és Olivia Benson nyomozók egy különleges egység tagjaiként New York sötét ügyeinek feltárásán dolgoznak, hogy kézre kerítsék a szexuális bűntények... több»