Már idén nyáron jön A holló remake-je, de a John Wick spin-off új premierdátumának nem fognak örülni a rajongók

A Lionsgate stúdió 2025-re halasztotta az Ana de Armas főszereplésével készülő Ballerina John Wick spin-off filmet. Van azonban egy jó hírünk is.

A tervek szerint ugyanis a Rupert Sanders rendezésében készülő A holló remake már idén júniusban megérkezik a mozikba, és amelynek főszerepeiben Bill Skarsgård mellett Danny Huston, Sami Bouajila és Fka Twigs lesznek láthatók.

A bennfentes információk alapján Len Wiseman és Chad Stahelski rendezők szorosan együttműködnek a Ballerinán, a John Wick: 4. felvonás nézettségi adataira hivatkozva pedig a stúdió vezetősége nem látja indokoltnak, hogy mielőbb megjelenjen a produkció.

A stúdió mindemellett egy egyelőre cím nélkül futó Guy Ritchie-filmet is felvett a naptárába, amelyet 2025. január 17-re terveznek bemutatni, és amelyben a ismét Henry Cavill és Eiza González lesznek láthatók az idén megjelenő The Ministry of Ungentlemanly Warfare után.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»