Bill Skarsgård meglehetősen mozgalmas időszakot él át, az augusztusban a hazai mozikban debütáló A holló előtt ugyanis júniusban érkezik a Kinyírni a világot.

A Lionsgate és a Roadside Attractions közös produkciójaként érkező Kinyírni a világot egy fiatal férfiról szól, aki megfogadja, hogy bosszút áll családja gyilkosán. Boy egy sámán és a videojátékokból szerzett tudása segítségével olyan képességekre tesz, amelyeknek köszönhetően egy igazi gyilkológéppé válik.

Miközben hősünk próbál utat találni egy zavaros világban, hamarosan egy ellenállási csoporthoz csatlakozik, miközben lázadó kishúga szellemével veszekszik.

A Moritz Mohr rendezésében készült Kinyírni a világot tehát június 20-án érkezik a hazai mozikba Skarsgård mellett pedig Famke Janssen, Sharlto Copley, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman és Isaiah Mustafa lesznek láthatók a főszerepekben.

akció | thriller

Egy disztópikus, lázálomszerű akciófilm, amely Boy-t, a süketnéma, élénk képzelőerővel rendelkező fiú történetét követi. Amikor családját meggyilkolják, egy titokzatos... több»