A nagy sikerű rajzfilm, a Mancs őrjárat: A szuperfilm, mely 300 millió forint felett hozott a magyarországi mozikban, március 26-án érkezik a SkyShowtime kínálatába.

A gyerekek kedvenc szuperkutyusai új kalandokkal térnek vissza, kiváló szinkronszínészek közreműködésével. A nagy sikerű rajzfilm, a Mancs őrjárat: A szuperfilm az ovisok kedvenc kutyicsapatával március 26-án érkezik, kizárólag a SkyShowtime-ra.

Amikor Kalandvárosban lezuhan egy varázslatos meteor, a Mancs őrjárat® kiskutyái szuperképességekre tesznek szert, és szuperkutyikká alakulnak át. De a kutyiknak az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük, amikor ősellenségük, Humdinger megszökik a börtönből, és Victoria Vance-szel, egy őrült tudóssal szövetkezik, hogy ellopja a szuperképességeket saját maguk számára. Mivel Kalandváros sorsa forog kockán, a szuperkutyiknak meg kell állítaniuk a főgonoszokat, mielőtt még túl késő lenne.

A Paramount Pictures, a Nickelodeon Movies és a Spin Master Entertainment által bemutatott Mancs őrjárat: A szuperfilm magyar szinkronhangjai:

Pekár Adrienn (Skye), Straub Norbert (Ryder), Gáspár Kata (Liberty), Czető Roland (Chase), Peller Anna (Vee), Baráth István (Rubble), Szalay Csongor (Marshall), Rostás Ábel (Nano), Bácskai János (Humdinger), Czető Ádám (Huma), Kovács András Bátor (Tot).

A Mancs őrjárat: A szuperfilm a Spin Master Entertainment filmje, rendezője Cal Brunker, forgatókönyvét Cal Brunker és Bob Barlen, történetét pedig Cal Brunker, Bob Barlen és Shane Morris írta. A Keith Chapman televíziós sorozata alapján készített film producerei Jennifer Dodge, Laura Clunie és Toni Stevens, vezető producerei pedig Ronnen Harary, Adam Beder és Peter Schlessel.

A Mancs őrjárat: A szuperfilm eddig több mint 180 millió dolláros bevételt hozott világszerte.

A Mancs őrjárat: A szuperfilm a kevés akció és kevéssé veszélyes jelenetek miatt PG-besorolású film, ami azt jelenti, hogy a legkisebbek is nézhetik, de a szülői felügyelet ajánlott. A film forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

akció | animáció | kaland | vígjáték

Egy rejtélyes meteorit zuhan Kalandvárosra, és rendkívüli képességekkel ruházza fel a Mancsőrjárat csapatának kutyáit. Köztük van Skye is, aki ezt régóta dédelgetett... több»