Margot Robbie szexis öltözékben domborít Harley Quinnként (fotó)

A 28 éves ausztrál színésznő, Margot Robbie jelenleg a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)t forgatja Los Angeles külvárosában – és nemrég közszemlére is tette a filmben viselt egyik jelmezét.

A DC legújabb, girlpower kasszasikerének szánt filmben Robbie Harley Quinnt alakítja majd ebben az igen érdekes szettben – de hát Harley karaktere már csak ilyen. Szertelen, bohókás, őrült – és elvileg szupergonosz.

A film történetéről még nem tudni túl sokat, csak annyit, hogy Harley-nak és egy csapat szuperképességekkel rendelkező hölgynek le kell nyomnia az Ewan McGregor alakította Lord Black Maskot és csatlósát. A filmben olyan további nevek tűnnek fel, mint Mary Elizabeth WinsteadRosie Perez, Jurnee Smollett és Charlene Amoia.

A képek láttán a rajongók rögtön elkezdtek kombinálni – a fotókon ugyanis jól látszódik néhány műtetoválás a színésznő combján. Az egyik tetoválást Puddin-ként olvasható, ahogy Harley Jokert hívja, ám ezt a feliratot áthúzták, és aláírták, hogy Harley. Mivel a Suicide Squad - Öngyilkos osztag végén még nagy Harley és Joker között a szerelem, ezért elképzelhető, hogy időközben szakítanak, és talán ez is belekerül a jelenleg készülő filmbe. A képergény-rajongók szerint ugyanis Harley és Joker kapcsolata igencsak alá-fölérendelt viszony, amiből a nő végül kiszabadul.

A pletykák szerint a Birds of Prey egy Harley Quinn-trilógia első része, ami nagyon izgalmasnak hangzik. A filmet Cathy Yan rendezi Christina Hodson történetéből, és a tervek szerint pont egy év múlva, jövő februárban kerül majd a mozikba.