Meglepő dolgot árult el Mark Ruffalo volt filmes partneréről, Channing Tatumról.

A színész a Hot Ones című műsor vendége volt, amely arról nevezetes, hogy a beszélgetés folyamán csípősebbnél csípősebb szószokat kóstoltatnak a vendégekkel. A radikális ízvilág mindenki valós oldalát előcsalogatja, ez pedig nem volt másként Mark Ruffalo esetében sem.

A két színész még a 2014-ben megjelent Foxcatcher című sportdrámában szerepelt együtt, Ruffalo pedig elmondta, milyen is volt a közös munka. “Channing valóban megkért, hogy pofozzam ki a sz@rt is belőle, és ezt könnyű is volt megtenni, mert annyiszor verte már ki belőlem a sz@rt is” - jegyezte meg humorosan Ruffalo.

“Vagy 30 kilóval nehezebb volt nálam, szóval amikor eljött az idő, hogy a szart is kiverjem belőle, azt mondtam: ‘Alabamából jöttem’" - tette hozzá a színész. Channing Tatum a film cannes-i premeirjén beszélt arról, hogy a felvételek során beszakadt a dobhártyája, ugyanakkor volt egy érzése, hogy a keze is komolyabban megsérülhetett.

“Egészen biztos vagyok benne, hogy a filmben a tréning során eltörtem a kezem. Csak dobálod a testeket, és különböző pózokba kerülsz” - mondta Tatum.

A Foxcatchert öt kategóriában jelölték Oscar-díjra, köztük Ruffalót a legjobb férfi mellékszerplőnek járó kategóriában, a színész pedig épp a 2024-es  gálán kaphatja meg az elismerést a Szegény párákban nyújtott teljesítményéért, amely film január 25-én érkezik a hazai mozikba.

72 Foxcatcher  (2014)

dráma | életrajzi | sportfilm

John Eleuthére du Pont (Steve Carell) furcsa figura volt. Bolondos, ugyanakkor paranoiás, de a skizofrénia tüneteit is mutatta. Gyűjtött bélyegeket, adott már ki madártani... több»