Marvel: Félig már kész volt, most kukázzák az egyik legjobban várt sorozatot, a nulláról kezdik újra

Bár a napokban lezárult, korábban hónapokon át tartó sztrájk miatt a Daredevil: Born Again munkálatait félbe kellett szakítani, a Marvelnél most újra belevágnak a projektbe.

A legfrissebb értesülések szerint viszont a stúdió teljesen kukázta az eddig elkészült anyagot, hogy új stábot kérjen fel a produkcióhoz. A Marvel és a Disney+ közös projektjeként készülő sorozat a korábban a Netflixen elérhető Daredevil szériát követi, és amely 18 epizódból áll majd.

A The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a két vezető írót, Chris Ordot és Matt Cormant elbocsátották a sorozattól, illetve a rendezőket is menesztették. A magazin további értesülése szerint a döntések kéz a kézben járnak a Marvelnél zajló strukturális változásokkal.

Az elmúlt időszakban a gyártó eltávolodott a hagyományos sorozatfejlesztési munkamódszertől, ami az Egyesült Államokban, különösen a televíziós szektorban nyilvánult meg. A megszokott pilot epizódok készítése helyett teljes évadokat rendeltek be, a változtatási igényeket pedig általában újraforgatásokkal vagy az utómunkálatok során eszközölték.

A Marvel-filmeket, mind a Marvel-sorozatot eddig egy kézben fejlesztették, ahelyett, hogy külön csapatokat foglalkoztattak volna a kategóriákhoz, és osztatlan figyelmet szenteltek volna nekik. Most ez is változni fog. Ezzel a Marvel visszalép a hagyományos sorozatfejlesztéshez, és egy különálló tévés részleg showrunnerei és executive producerei lesznek.

88 Daredevil  (2015)

akció | dráma | fantasy | krimi | sci-fi | thriller

Egy vak ügyvéd különleges képességit kamatoztatva az éjszaka leple alatt maszkos igazságtevőként ered a bűnözők nyomába. több»