Marvel kémthrillertől Kim Cattrall Netflix-sorozatáig: 5 friss széria, amire könnyen rákattanhatsz a héten (streaming ajánló, 25. hét)

Ezen a héten sem fognak unatkozni a sorozatrajongók, erről a nagyobb streaming szolgáltatók, a Netflix, a Disney+ és az Amazon Prime fog gondoskodni. A héten négy vadonatúj sorozat fog rajtuk debütálni, plusz egy korábban bemutatott sorozat első évadának második fele. A kínálatban ott van a régóta várt Marvel-sorozat, Kim Cattrall újdonsága, egy japán széria és egy sportdráma is. Ezeket fogjuk nézni ezen a héten.

#5

68 Titkos invázió  (2023)

(8) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki,... több»

A sorozatban újra találkozhatunk Nick Furyval és a skrull Talosszal, amint szembenéznek egy titkos megszállással. A skrullok egy különleges és ambíciózus tervet eszelnek ki, melynek kezdeti fázisa a Föld csendes inváziója. Premier június 21-én a Disney+-on.
#4

dokumentum | sportfilm

Netflix

Négy Grand Slam-en keresztül követhetjük különböző férfi és női sportolók mindennapjait. több»

A Netlfix híres a sport-doku sorozatairól, ezek táborát gyarapítja a Könyörtelen tenisz is. Az első évad első öt epizódját már meg lehet nézni, a második öt pedig hamarosan megérkezik. Ebben a karrierje vége felé járó Serena Williams, a hevers természetű Nick Kyrgios és a feltörekvő sztár Iga Swiatek a főszereplő. Premier június 21-én a Netflixen.
#3

45 Ragyogj, ha mersz  (2023)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

Marco Mejia egy fiatal queer, akinek az élete megrekedni látszik, mígnem munkát kap a legendás sminkmogul Madolyn Addisonnál. több»

Marco queerként még keresi a helyét a világban. A kozmetikai mogul, Madolyn Addison a szárnyai alá veszi és munkát ad neki a szalonjában. Csakhogy az üzlet már régen nem megy úgy, ahogy kellene, ezért Addison a vállalkozás eladását fontolgatja. Marco egyedi stílusa talán megmentheti a boltot. Premier június 22-én a Netflixen. 
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házaspár története, akik el akarnak válni, de a körülmények arra kényszerítik őket, hogy együtt maradjanak. több»

Egy japán sorozat, amely egy elhidegült párról szól. Egyikük neves politikus, a másik pedig egy híres színésznő, akik a válás mellett döntenek. De mielőtt aláírhatnák a papírokat, végig kell gondolniuk, hogy milyen hatással lesz ez a megítélésükre, ezért inkább együtt maradnak. Amíg nem jön be a képbe egy-egy új szerelem. Premier június 22-én a Netflixen.
#1

dráma | fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

A 13 láb magas Cootie megszökik otthonról, hogy megtapasztalja a való világ szépségét és ellentmondásait; barátságokat köt, szerelmet talál, átvészeli a kínos helyzeteket,... több»

Cootie egy picit nagyra nőtt: közel 4 méter. A tinit éppen ezért szülei egész életében a külvilágtól elzárva nevelték, hogy megvédjék őt. De Cootie semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy normális életet éljen, barátai legyenek, kalandokat éljen át. Ezért egy nap megszökik otthonról. Barátságokat köt, rátalál a szerelem és még a hősével is találkozik. Premier az Amazon Prime-on június 23-án.