A hírek szerint Robert Downey Jr. megtisztelte jelenlétével az Amerika Kapitány: Szép új világ forgatását. Vajon ezek után arra következtethetünk, hogy a hírhedt Vasember felbukkan a pajzsos igazságosztó legújabb filmjében?

Bár biztosat nem mondhatunk, egy biztonsági őr beszámolója szerint így fest a dolog. Nawar Shora szóvivővel folytatott beszélgetésében említette megfigyelését. Shora jelen volt a film egyik jelenetének forgatása során, ami a Fehér Ház közelében zajlott.

Elmondása alapján az irodájához közel folytatták a munkálatokat, mivel rengeteg fényt és felszerelést látott mindenfelé - meg is kérdezte az egyik biztonsági őrt, hogy mégis mi folyik itt. Az úriember nagyon kedves és beszédes volt, valamint megemlítette, hogy előző este megjelent maga Robert Downey Jr. valamiféle szuperautóban.

A bökkenő csak az, hogy Vasember meghalt a Bosszúállók: Végjáték című film végén. Az Amerika kapitány filmek negyedik része az első, amiben Anthony Mackie játssza a kapitányt, immár a Marvel-univerzum hivatalos Amerika kapitányaként. Ha megerősítik Robert Downey Jr. szereplését a filmben, az azt jelentheti, hogy egy visszaemlékezésben láthatjuk - amennyiben ez így lesz, lehet, hogy Steve Rogers is felbukkan egy múltban játszódó jelenetben.

A film 2024 júliusában kerül a mozikba, a főbb szerepekben Anthony Mackie, Harrison Ford, Danny Ramirez, Carl Lumbly, Tim Blake Nelson és Liv Tyler lesznek láthatóak.

81 A vasember  (2008)

akció | kaland | sci-fi

Tony Stark, a milliárdos feltaláló legújabb szuperfegyverének bemutatásakor fogsága esik Afganisztánban. Elrablói arra kényszerítik, hogy építsen meg egy pusztító rakétát,... több»