Az idei Sundance Filmfesztiválon már bemutatásra került Laura Chinn alkotása. A Suncoast mától pedig a Disney+ műsorkínálatában is elérhető.

A történet szerint a tinédzserkorú Doris alig várja, hogy végre felnőtté váljon. A lány édesanyjával él együtt, így közösen próbálnak meg gondoskodni Doris idősebb bátyjáról. A lány rövidesen megismerkedik egy különc aktivistával, aki épp egy minden idők egyik legellentmondásosabb orvosi ügyében tiltakozik.

A Suncoast meglehetősen vegyef kritikai fogadtatásban részesült a bemutatót követően, a kritikusok a Rotten Tomatoes portálon 69 százalékra értékelték, a nézők ugyanakkor 100 százalékot adtak rá. 

A film főszerepeiben nem mellékesen Woody Harrelson, Laura Linney, Ariel Martin, Nico Parker, Matt Walsh, Ella Anderson, Scott MacArthur és Amarr M. Wooten láthatók. A Suncoast mától tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

70 Suncoast  (2024)

dráma

Laura Chinn író és rendező debütáló nagyjátékfilmje félig-meddig önéletrajzi ihletésű. Felnőtté válásról szóló története egy fiatal lányról szól, aki bátyja... több»