Mától a Disney+-on: Az egyik legjobb Star Wars-sorozat visszatért a 3. évaddal

A harmadik és egyben utolsó évadához érkezett az elmúlt évek egyik legsikeresebb Star Wars animációs sorozata. A Star Wars: A Rossz Osztag - 3. évada mától elérhető a Disney+-on.

Az évad ráadásul egy izgalmas karakter visszatérésével is kecsegtet, aki nem más, mint Asajj Ventress, mindezt pedig anélkül elárulhatjuk, hogy bármit is elspoilereznék a történetből.

“Ő egy olyan karakter, akiről több történetet akartunk elmesélni. Nem akarunk elrontani semmit, de szeretnénk, ha a rajongók tudnák, hogy minden új történet Ventress-szel összhangban lesz a Star Wars: Dark Disciple megjelenéssel” - jegyezte meg Brad Rau, a sorozat executive producere.

Az alkotók ráadásul rendkívül érzelmes lezárást ígérnek az utolsó epizóddal, amely májusban jelenik meg. Az évad első három epizódja egyszerre debütál, ezt követően pedig hetente érkeznek a további fejezetek.

A Rossz osztag eredeti szinkronszerepeiben nem mellékesen Ian McDiarmid, Freddie Prinze Jr., Archie Panjabi, Wanda Sykes, Ben Mendelsohn, Héctor Elizondo és Seth Green hallhatók. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a Brad Rau és Steward Lee rendezésében készült sorozat a Rotten Tomatoes portálon 88 százalékot kapott a kritikusoktól, a nézők pedig 83 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség 86 százalékra értékelte.

Mától tehát elérhető a sorozat folytatása a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Disney+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

A harmadik évadban a Rossz Osztag megpróbál újra találkozni Omegával, akit egy birodalmi tudományos laboratóriumba vittek, miközben megpróbálnak megszabadulni a Birodalomtól a... több»