Közel két évtized óta az N.C.I.S. - NCIS - Tengerészeti helyszínelők tekinthető a televíziózása egyfajta “ékkövének”, amely mától a Netflixen is elérhetővé válik.

Okkal is nevezhetjük különlegesnek a szériát, hiszen az elmúlt évek során egy teljes franchise épült köré, amely remekül ötvözi a katonai dráma és a krimi műfaját, meghintve egy csipetnyi intrikával és humorral.

Donald P. Bellisario és Don McGill sorozata még 2003 őszén debütált a szintén klasszikusnak számító J.A.G. - Becsületbeli ügyek spin-offjaként, ám nagyon rövid időn belül megvetette a lábát a televíziózás területén, 2011-re pedig már elnyerte Amerika kedvenc tévésorozatának címét.

A sorozat a washingtoni Washington Navy Yardon állomásozó tengerészeti bűnügyi nyomozó szolgálat különleges ügynökeinek “mindennapjait” követi, amelyet Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) vezet, amely az Egyesült Államok haditengerészetének és tengerészgyalogságának, valamint azok családjait érintő bűneseteket tárja fel.

Többről van itt szó azonban, mint egy sikeres sorozatról, hiszen az eredeti, 2003-ban indult NCIS sorozatot olyan további sorozatok követték, mint az NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans és NCIS: Hawaii.

Mark Harmon mellett a sorozat főszerepeiben többek között Michael Weatherly, Pauley Perrette, Sean Murray, Rocky Carroll, David McCallum és Cote de Pablo láthatók. A Tengerészeti helyszínelők  tehát mától elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a széria adatlapján található Netflix ikonra kattintva közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

A tengeri helyszínelők a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoznak, élükön Leroy Jethro Gibbs különleges ügynökkel, aki egykoron maga is a tengerészetnél... több»