Mától a Netflixen: Az év egyik legjobb filmje 2022 legnagyobb(?) sztárparádéjával

Végre megérkezett a Netflixen a Rian Johnson rendezésében készült Tőrbe ejtve folytatása, Az üveghagyma.

Kétségtelen, hogy az első rész után igencsak nagy elvárással rugaszkodnak majd neki a nézők, a stáblistát elnézve viszont az az érzésünk támadhat, hogy Johnson ezúttal sem bízott semmit se a véletlenre. Daniel Craig visszatér Benoit Blanc szerepében, mellette pedig olyan további nevek érkeznek, mint Edward Norton, Joseph Gordon-Levitt, Ethan Hawke, Kate Hudson, Hugh Grant és Angela Lansbury.

A film története szerint Benoit Blanc meghívást kap egy milliárdostól, hogy a koronavírus-járványt az ő “magánszigetén” vészeljék át, néhány barátja társaságában. Hogy senki se unatkozzon, a házigazda egy kis játékot eszel ki, ami nem más, mint egy gyilkossági rejtély, amelyben mindenki részt vehet. Ez persze izgalmasan hangzik mindaddig, amíg egy igazi holttestre nem bukkannak.

Az első résszel ellentétben egyelőre kérdéses, hogy Az üveghagymát a mozikban is bemutatják-e, a Netflix műsorkínálatában viszont már elérhető.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»