Mától elérhető a Netflix műsorkínálatában a Vaksötét 2, amelyet korábban az elmúlt évek egyik legerőszakosabb thrillerjeként emlegettek a kritikusok.

A Vaksötét még 2016-ban került a mozikba, a hatalmas siker után pedig valahol nem is volt kérdés, hogy folytatást kell kapjon a történet, amelyere végül 2021-ig kellett várniuk a nézőknek. Fede Alvarezt végül Rodo Sayagues váltotta a projekt rendezői székében, aki mondani se kell épp olyan alapos munkát végzett a Vaksötét 2-vel, mint elődje.

A Vaksötét 2 cselekménye mintegy nyolc évvel az első rész történései után játszódik, “hősünk” pedig megpróbálja újra megteremteni mindazt az életében, amit elvettek tőle. Egy 11 éves lánnyal, Phoenixszel él együtt, amikor pedig ismét betolakodók érkeznek az otthonába, a férfi ismét felfedi énje legsötétebb és legerőszakosabb oldalát.

Alvarez és Sayagues egyébként egy korábbi interjúban elmondták, íróként mindig igyekenek beleélni magukat a karaktereik gondolkodásába, egy pszichopata elmével kapcsolatban azonban rengeteg problémát és morális kérdést vet fel, így a megvakult katona esetében nem is volt egyszerű.

Vaksötét 2 főszerpeiben Stephen Lang, Bobby Schofield, Brendan Sexton III, Adam Young, Rocci Williams, Christian Zagia és Stephanie Arcila láthatók, a film tehát már elérhető a platform műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

horror | krimi | thriller

A Vaksötét folytatásában visszatér a megvakult katona, aki éveken keresztül rejtőzött egy elhagyatott viskóban, ahol egyedül nevelt egy tűzvészből kimentett lányt. Nyugalmuk... több»