Mától a Netflixen: Csak ma 4 új filmmel bővül a platform katalógusa, köztük Brad Pitt zúzós akciómozijával

Érkezik A gyilkos járat, amiben Brad Pitt megmutatja, hogy még mindig remek akcióhős, főleg, ha különc figurát kell alakítania. Jön az #édesbús-felemelő Valami madarak és még egy rajzfilm és egy horror is jut mára!

Jonathan Rhys Meyers egykor masszívan felfelé ívelő csillaga mára szinte teljesen kihunyt és csak ZS-kategóriás filmekben láthatjuk a VIII. Henriket évadokon át megformáló színészt. Ilyen cringe movie az Ágynyugalom című horror is, amit csak a trash kedvelőinek és a színész megrögzött rajongóinak ajánlunk.

A Múmiák című animációs film kedves kaland lehet az Egyiptom/régészet/letűnt korok iránt érdeklődő gyerekeknek, kiskamaszoknak, mielőtt az ismertebb A múmia filmekre váltanának.

Ha pedig van Netflix előfizetésed, csak görgess le a kiválasztott film mafab adatlapján a "Hol nézheted" fülig és máris indulhat a házimozi!

Jó szórakozást!

#4

horror | thriller

Netflix

Egy majdnem halálos autóbaleset után Sam (Meyers) arra ébred, hogy egy elhagyatott kórházban rejtélyes és baljós erők csapdájába esett, akiknek esze ágában sincs elengedni őt. több»

0% Tomatometer, 21 százalékos közönség pontszám... Jonathan Rhys Meyers játssza a főszerepet ebben a félelmetes thrillerben, ami talán felkerül a trash rajongók listáira. A sztori: Egy majdnem halálos autóbaleset után Sam (Meyers) arra ébred, hogy egy elhagyatott kórházban rejtélyes és baljós erők csapdájába esett, akiknek esze ágában sincs elengedni őt! A Rottenen olvasható egyik, igen beszédes kritika szerint: "Az Ágynyugalomnak megvan a lehetősége arra, hogy egy B-horror film kultikus klasszikusa legyen. Feltéve, ha [Michael] Winnick nem köt ki alulírt karaktereknél, akiknek kínos és akaratlanul is nevetséges dialógusai vannak, és az ijesztgetések nem térnek el a megszokottól..."
#3

76 Múmiák  (2023)

(6)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A föld gyomrában, ahová a nap fénye már nem ér el, ott található a múmiák városa! Nefer hercegnőnek a fáraó parancsára hozzá kell mennie Thuthoz, egykori kocsisához, ezt a... több»

A Múmiák egy 2023-as angol nyelvű spanyol animációs vígjáték, amelyet Juan Jesús García Galocha rendezett Jordi Gasull forgatókönyvéből és eredeti történetéből. A filmben olyan hangok szólaltaják meg a karaktereket, mint Joe Thomas, Eleanor Tomlinson, Celia Imrie, Hugh Bonneville vagy épp Sean Bean, mint a Fáraó. A film három alvilági múmiát követ, akik útnak indulnak, és a mai Londonban kötnek ki, hogy egy ókori egyiptomi királyi családhoz tartozó régi gyűrűt keressenek, amelyet egy sírból lopott el az ambiciózus régész, Lord Carnaby, akinek célja, hogy elrabolja Nefer hercegnőt egy kiállításra, miután féktelen éneklése vírusként terjed. A múmiák számos vidám helyzetbe kerülnek, miközben megpróbálnak alkalmazkodni a 21. századi Londonhoz egy nyilvánvaló kulturális összeütközés során.
#2

76 A gyilkos járat  (2022)

(40) (11)

akció | szatíra | thriller

HBO Max | Netflix | Telekom TVGO

Öt profi bérgyilkos néz szembe egymással egy száguldó vonaton, a kirakós részletei pedig lassan összeállnak, hiszen úgy tűnik, hogy mindannyian ugyanabban a küldetésben vesznek... több»

A 2022-es amerikai akció-vígjáték, David Leitch rendezésében, Brad Pitt főszereplésével hasított. A film Kōtarō Isaka 2010-es Maria Beetle című regénye (az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban Bullet Train címmel) alapján készült, amely Isaka Hitman-trilógiájának második regénye. Ebből az első regényt korábban a 2015-ös japán Grasshopper című filmként adaptálták. A filmben olyan mellékszereplők szerepelnek, mint Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A. Martínez Ocasio és Sandra Bullock. Több nem ázsiai színész, köztük Brad Pitt és Joey King szerepeltetése miatt a filmet azzal vádolták, hogy a Kōtarō Isaka regényében szereplő japán karaktereket fehérre mossák / whitewashingolják. David Inoue, a Japán Amerikai Polgárok Ligájának ügyvezető igazgatója bírálta a szereposztást, mondván, hogy bár amerikai színészek megfelelőek lettek volna, ha a helyszínt az Egyesült Államokra változtatják, a filmkészítők a regény japán helyszínét használták, miközben a japán szereplőket a film hátterébe tolták.
#1

82 Valami madarak  (2023)

(9) (5)

dráma | vígjáték

Mozikban | Netflix | Cinego | Telekom TVGO

Béla egy makacs idős férfi, aki magányosan él, és erősen idegenkedik a változásoktól. Amikor fia egy kisebb baleset után idősek otthonába helyezi, Béla úgy érzékeli, mintha... több»

A film eddig 15 357 913 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 8 504 mozijegyet értékesítettek a produkcióra! A mafabon jelenleg 83 százalékon áll, sokan szerettétek! A sztori: Béla (Szacsvay László) egyedül élő makacs öregúr, aki nehezen viseli a változásokat. Amikor egy kisebb baleset után a fia egy idősek otthonába rakja, úgy érzi, az egész világ összeesküdött ellene. Ettől kezdve egyetlen cél vezérli, hogy minél hamarabb kijusson az intézményből. Tervében egy másik kívülálló lesz a társa, a 17 éves, vadóc Zoé (a berlini Ezüst Medve-díjas Kizlinger Lilla – Rengeteg – Mindenhol látlak; Magyarázat mindenre), aki büntetésből dolgozik az otthonban. Hiába van csaknem hatvan év korkülönbség közöttük, hasonló karakterük, a magányuk, és az érzés, hogy mindenkinek csak az útjában vannak, gyorsan szövetségessé teszi őket.