Mától a Netflixen: Egy megszállott zaklató történetét tárja fel az új dokumentumfilm-sorozat

Matthew Hardy neve valószínűleg kevesek számára csenghet ismerősen. A férfi az Egyesült Királyság történetének egyik legfélelmetesebb cyberstalkere, akiről most a Netflix legújabb dokumentumfilmje, az Eláruljak egy titkot? rántja le a leplet.

A The Guardian még 2022-ben jelentetett meg egy riportot az Egyesült Királyság egyik legsúlyosabb cyberstalkeréről, amelyben azt vizsgálta, miért tartott olyan sokáig, mire egyáltalán sikerült bíróság elé állítani az illetőt.

Matthew Hardy több mint egy évtizeden át zaklatott nőket, mire végül 2022 januárjában vádat emeltek ellene, végül kilenc év börtönbüntetésre ítélték. A dokumentumfilmben Hardy néhány korábbi áldozata is megszólal.

A Liza Williams rendezésében készült Eláruljak egy titkot? tehát mától elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonjára kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | krimi

Három nő élete örökre megváltozik, amikor egy zaklató beszivárog a közösségi média fiókjaikba. És ők csak egy töredéke a sok áldozatának. több»

Rendező: Liza Williams