A 2022-es évben kétségtelenül nagyot ment a Netflixen Az igazság ára sorozat, amelynek első évada enyhén szólva is számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után.

Azoknak, akik teljesen rákattantak Liz Friedlander és David Grossman sorozatra bő egy évet kellett várni a második évadra, bár a Netflix két részre osztotta a folytatást. Az évad első öt epizódja már július 6-tól elérhető a platformon, míg a második fele augusztus 3-án debütál majd.

A Michael Connelly bestseller regényei alapján készült első évad végén Mickey bebizonyította régi ügyfele, Jesus (Saul Huezo) ártatlanságát, akiről azt hitték, hogy sorozatgyilkos. Ennek azonban egy percig sem lehetett örülni, mint kiderült ugyanis, a valódi gyilkos még mindig szabadlábon mászkál, ráadásul épp Mickey-t vette célkeresztbe. 

Az igazság ára főszerepeiben Neve Campbell, Lana Parrilla, Jazz Raycole, Angus Sampson, Becki Newton, Manuel Garcia-Rulfo és Yaya DaCosta láthatók. A sorozat elindítható az adatlapon található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják.   több»