Mától a Netflixen: Ez a nyomozós minisorozat lesz a következő szenzáció?

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában A floridai férfi, amely már most a platform egyik legizgalmasabb eredeti gyártású sorozatának ígérkezik.

Jogosan gondolhatjuk azt, hogy A floridai férfi az Ozarkot idézi, hiszen az új széria ugyanazt a kreatív csapatot hozta össze. A rendezőként ráadásul az a Miguel Arteta is részt vett a munkálatokban, aki korábban olyan nagysikerű produkciókon dolgozott, mint az Utódlás és az Amerikai Horror Story.

A történet szerint egy magánnyomozó azzal bíznak meg, hogy Floridában kutassa fel egy befolyásos philadelphiai maffiózó volt barátnőjét, a látszólag rutinszerű feladatból pedig egy epikus utazás kerekedik.

Az első évad nyolc epizódból áll, Jason Bateman pedig korábban azt is elmondta, hogy a Netflixtől gyakorlatilag teljesen zöld utat kapott, hogy szabadon szárnyalhasson a képzelete a munkálatok során.

A floridai férfi főszerepeiben Clark Gregg, Édgar Ramírez, Anthony LaPaglia, Abbey Lee, Lex Scott Davis, Paul Schneider és Otmara Marrero láthatók.

dráma

Amikor egy volt zsaru visszatér hazájába, Floridába, hogy megtalálja egy maffiózó szökött barátnőjét, a gyors melóból vad odüsszeia lesz. több»