Az ablakomon át: Téged nézlek: véget ér Ares és Raquel szerelmi története.

2022 óta köztudott, hogy Az ablakomon átból trilógia készül. 

A második rész, Az ablakomon át: A tengeren túl 2023 nyarán érkezett a platformra, amelyből kiderült, hogy Raquel hogyan próbálja megmenteni a külföldön tanuló Ares Hidalgoval. A széria második részének eseményei után kijelenthető, hogy a dolgok nem állnak túl rózsásan a fiatal pár számára.

Clara Galle és Julio Peña Fernández Raquel és Ares szerepében térnek vissza. 

Várható, hogy újra láthatjuk a Hidalgo testvéreket, Eric Masip-ot Artemisként és Hugo Arbuést Apolóként, valamint Raquel barátját, Natalia Azaharat, Daniela szerepében.

És ne feledkezzünk meg a felnőttekről, még ha ez egy tinidráma is: számítunk Emilia Lazo, Pilar Castro és Rachel Lascar visszatérésére is.

A hivatalos szinopszis alapján: "A nyár eseményei után Ares és Raquel nem találják, hogy folytassák kapcsolatukat. Úgy döntenek, hogy ezentúl külön utakon járnak. De amikor télen újra találkoznak Barcelonában, az egymás iránt érzett szeretet és vágy ismét fellángol. Találnak-e módot arra, hogy újra összejöjjenek?"

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani,

dráma | romantikus | vígjáték

Raquel és Ares távkapcsolatban élnek. A nyár folyamán végre újra összejönnek a Costa Brava tájain a barátaikkal, Raquel és Ares azonban elkezdenek kételkedni abban, hogy... több»