A Leo című filmben egy idős osztály kedvenc háziállat új életet szeretne kezdeni. Balszerencséjére egy csapat ötödikes között ragad.

Ki ne emlékezne az általános iskolai osztály háziállatára? Talán egy puha hörcsög volt, amit mindenki meg akart ölelni, vagy a kígyó, ami kiszökött a terráriumból, és valószínűleg még mindig a sulis szellőzőrendszerben csúszkál…

Élete végéhez közeledve a 74 éves óriás gyík, akit Leo-nak hívnak, váratlanul életközép válságba kerül. Miután eldönti, hogy örökre elhagyja a ketrecét, váratlanul más hivatásra lel:  egy csapat furcsa ötödikes terapeutája lesz. 

Az animációs vígjáték írásában is közreműködő Adam Sandler ezúttal Leo szerepébe bújik, akinek valahogy mindig meggyűlik a baja a háztartási gépekkel…

A Leo-t Robert Marianetti, Robert Smigel és David Wachtenheim rendezte, Adam Sandler és Mireille Soria producerei, a forgatókönyvet pedig Sandler, Smigel és Paul Sado írta. A film egy családi vállalkozás is - Sandler felesége, Jackie, és lányai, Sunny és Sadie is szinkronizáltak karaktereket.

A film a Rotten Tomatoes kritikai portálra beküldött nézői vélemények alapján jelenleg 92%-on áll.

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

78 Leo  (2023)

animáció | családi | vígjáték

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»