A The Last of Us és a Super Mario Bros.: A film sikere után bebizonyosodott, hogy nagyon is van jövője a videojáték adaptációknak.

A Peacocknak pedig sikerült is megerősíteni ezt a trendet a Twisted Metal sorozattal, amely már elérhető az HBO Max műsorkínálatában is. Az azonos című klasszikus PlayStation-sorozat alapján készült széria Bill Benz és Jude Weng rendezésében készült, ráadásul a szereposztás is tartogat némi meglepetést.

A 10 epizódból álló évad szemmel láthatóan a játékmenet adaptálására erősített rá, semmint a történetmesélésre, így a produkció nem is fukarkodik viszont az akcióval és a látvánnyal. “Igen, a Twisted Metalban megvannak az autók, megvannak a fegyverek és megvannak a csaták. De ami még benne van, azok az emberek. Tudom, hogy bele fogtok szeretni ezekbe a karakterekbe és abba, ami motiválja őket” - nyilatkozta ezzel kapcsolatban a showrunner, Michael Jonathan Smith.

Már az előzetest is elnézve, a Twisted Metal egy őrületes sorozatnak készült. A történet szerint egy kívülállónak felajánlkozik a lehetőség egy jobb életre, ehhez viszont el kell szállítania egy csomagot, mindezt egy pusztaságon keresztül. A feladat azonban egy cseppet sem lesz egyszerű, tekintve, hogy egy ámokfutó bohóc is a nyomába ered, hősünk ugyanakkor nem marad segítség nélkül, hiszen igencsak hasznos szövetségesre tesz szert.

A Twisted Metal főszerepében nem más, mint a Marvel sztárja, Anthony Mackie látható, további szerepekben pedig érkezik Thomas Haden Church, Will Arnett, Stephanie Beatriz, Ritchie Montgomery, Lara Grice és Neve Campbell. A széria mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíhatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | kaland | vígjáték

Egy motoros srác új esélyt kap egy jobb életre, de csak azzal a feltétellel, ha egy titokzatos küldetés keretében sikeresen kézbesít egy csomagot egy posztapokaliptikus... több»