Te észrevennéd, ha meseországba csöppentél volna?

A 2017-es azonos című díjnyertes regény alapján készült a Bölcsőrablók című horror-fantasy sorozat mától streamelhető az Apple TV+-on.

Az alternatív New York City-ben játszódó sorozat középpontjában Apollo Kagwa, egy újdonsült férj és apa varázslatos küldetése áll, akinek élete kaotikussá válik felesége eltűnése után. A Bölcsőrablók ígéretes horror, varázslat, rejtély és számos egyéb érdekesség keveréke, és valószínű, az Apple TV+ legjobb sorozatai közé fog tartozni 2023-ban.

A sorozat szereplői: LaKeith Stanfield (Tőrbe ejtve) mint Apollo, Clark Backo (Letterkenny) Apollo felesége, Emmy, Adina Porter (Amerikai Horror Story) és Alexis Louder (Vérapó) Apollo édesanyja, Lillian, Samuel T. Herring (Tears of God) pedig William Wheelerként szerepel, aki Apollo barátjává válik küldetése során.

A Bölcsőrablók egy horror fantasy sorozat, amely egy használtkönyv kereskedő, Apollo Kagwa epikus küldetését követi nyomon. Amikor Apollo kisfiú volt, apja elhagyta, ami furcsa ismétlődő álmokat váltott ki a gyermekből. A sorozat a felnőtt Apollo és felesége, Emmy történetével nyit, akik első gyermeküket várják. Apollo igyekszik a lehető legjobb apa lenni, annak ellenére, hogy furcsa, visszatérő  álmok gyötrik, Emmy nehezen boldogul a szülőség kihívásaival. Fáradt és szorongó, Emmy-ről úgy gondolják, hogy szülés utáni depresszióban szenved, de amikor szörnyű cselekedetet követ el, és nyom nélkül eltűnik, Apollo élete fenekestül felfordul. Így kezdődik Apollo elbűvölő és veszélyes utazása, hogy megtalálja Emmyt és összeállítsa azt a sötét és bonyolult rejtélyt, amely évtizedek óta kísérti.

Az Apple TV+ véleménye szerint: “Mese felnőtteknek. Horror story, sorozat a szülővé válásról és utazás New York városának olyan szegleteibe, amelyet soha korábban nem láthattál.”

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Apple TV+ gombra kattintva már nézheted is a sorozatot.

dráma | fantasy

Egy elrabolt fiú története, akit egy alternatív New Yorkban, egy varázslatos világban próbálnak megtalálni. több»