A Whitney Houston életéről és karrierjéről szóló, 2022-ben bemutatott életrajzi film, az I Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film mától streamelhető az HBO Max-on. 

Végre megérkezett az HBO Max-ra azI Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film, melyben Naomi Ackie alakítja Whitney Houstont, mellékszerepekben pedig olyan sztárokat láthatunk, mint Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams és Clarke Peters. 

A 45 millió dolláros költségvetésből forgatott produkció 2022. decemberében debütált a hazai mozikban, és meglehetősen vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, míg világszerte 59,8 millió dolláros bevételt ért el. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a film nézettségét nagyban befolyásolhatta a COVID-19 és az influenzás megbetegedések megugrása, így az Egyesült Államokban 5,3 millió dollárral debütált a nyitóhétvégén.

A Rotten Tomatoes-on a kritikusok 44%-a adott pozitív értékelést a filmnek, a közönség azonban jobban fogadta, erről árulkodik a CinemaScore "A" osztályzata, de a hazai nézők is alapvetően pozitívan fogadták, lásd a Magyar Filmadatbázis 73 százalékos nézői értékelését.

Ha kíváncsi vagy a filmre, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod az HBO Max logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | életrajzi | zenés

A film az egyedülálló és felejthetetlen Whitney Houston énekesnőnek állít emléket. A fiatal New Jersey-i gospel kórusénekesnőből minden idők egyik legsikeresebb és legtöbb... több»