Mától elérhető a Prime Video műsorkínálatában a Cassandro című életrajzi film, amely a méltán híres meleg birkózó, Saúl Armendáriz életét mutatja be.

A Roger Ross Williams rendezésében készült produkció főszerepében Gael García Bernal látható, aki az elmúlt években olyan nagysikerű megjelenésekben tette tiszteletét, mint az Anya, Éjjeli vérfarkas, Az a bizonyos nyár a 2021-es Idő.

Saúl Armendáriz a Mexikóban hatalmas népszerűségben örvendő lucha libre birkózás kiemelkedő alaja. Saúl pályafutása során azzal ért el nagy tiszteletet, hogy szembe ment a sportág szigorú szabályaival.

A Cassandro további szerepeiben érkezik Joaquín Cosio, Raúl Castillo, Roberta Colindrez, Andrea Pazmino és Mark Vasconcellos. A film már elérhető a streamingszolgáltatón, a mafabos adatlapon található Prime Video ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

55 Cassandro  (2023)

dráma

Cassandro igaz története, aki egy Saúl Armendáriz által megalkotott "egzotikus" karakter, egy El Pasó-i meleg amatőr birkózó, aki nemzetközi hírnévre tett szert. több»