Ahogy Optimus Prime mondaná: "Rossz bolygót választottál!"

Új robotok támadják meg a Földet a Transformers franchise hetedik (!) részében. A rajongók idén nyáron élvezhették a mozikban az összecsapást. A Transformers: A fenevadak kora egész pontosan 2023. június 9-én került a mozikba, most pedig végre megérkezik a kisképernyőre is!

A film az 1996-os Beast Wars: Transformers tévésorozat témáit és szereplőit vonultatta fel.

"Minden héten [a tévé előtt] néztem a Beast Wars-t" - mondta Anthony Ramos Martinez, a film emberi főszereplője egy virtuális sajtótájékoztatón a nyáron - "Tehát amikor elolvastam a forgatókönyvet, láttam, hogy a filmben szerepelni fognak ezek a karakterek, és ettől a hírtől a fejem majdnem lerobbant a testemről."

A filmet a Creed II.-ben végzett munkájáról ismert Steven Caple Jr. rendezte. Caple Jr. több kulisszák mögötti felvételt is megosztott a forgatásról az Instagramján, 2021 októberében pedig felfedte, hogy a film munkálatai véget értek. Erről egy felvételt tett közzé, amint teherautót vezet a következő felirattal: "Ez egy wrap". [Filmes szleng "That's a wrap!" a forgatás befejezését szokás így bejelenteni.]

Ramos kifejezte izgatottságát, hogy csatlakozhat Shia LaBeouf és Mark Wahlberg után a franchise emberi főszereplőinek sorába.

"Úgy döntöttek, hogy a latinót is kipróbálják." - mondta Ramos, és büszkén tette hozzá, hogy karakterének legtöbb kaszkadőr mutatványát is ő végzi - "Én edzettem a vezetésére, és a kaszkadőr koordinátorral drifteztem. A lehető legtöbb mutatványomat én csinálom. Ez jobb így."

De volt egy probléma a tervben már a kezdetekkor: Ramosnak, aki New Yorkban nőtt fel, a film forgatása előtt nem volt jogosítványa.

„A rendezőm azt mondja: „Itt az autó, neked kell vezetned” – magyarázta a Spout podcastban a színész - "Két hetes időszakom volt, hogy megpróbáljak lefoglalni egy közúti vizsgát és sikeresen teljesítsem."

Amint nyáron láthattuk, a színész sikeresen megugrotta ezt a kihívást és remekelt az autós üldözéses jelenetekben is.

A filmet a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a SkyShowtime logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.12.15.)

Nem sokkal azután járunk, hogy Űrdongó megérkezett a Földre. A fenevadak korának története ez, amelyben az autobotok és az álcák leszármazottai, azaz a Maximálok és a... több»