Mától streamelheted: Egy Bosszúálló és egy Bond-lány az új kémvígjátékban

Akció, romantika, őrült cameók: a Chris Evans és Ana de Armas főszereplésével készült Ghosted ezt tényleg mind tudja.

A film története szerint amikor Cole őrülten beleszeret a titokzatos Sadie-be, még nem is sejti, hogy a lány valójában titkos ügynök. A szerelemtől teljesen elvakult Cole elhatározza, hogy újra találkozni akar Sadie-vel, ám egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag egy világmegmentő titkos akció kellős közepén találja magát.

A Marvel filmek sztárja, Chris Evans ezúttal egy kevésbé komoly karakter bőrében tér vissza, Ana de Armas viszont már bebizonyította korábban, hogy nagyon is megállja a helyét egy kémsztoriban, miután a Nincs idő meghalniban is láthattuk őt. A film további szerepében ráadásul érkezik Adrien Brody, illetve Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Mike Moh, Amy Sedaris, és Christopher Cocke. Persze van még itt néhány izgalmas cameo a Marvel filmek világából, ám ezt szeretnénk meglepetésnek meghagyni.

Ezt a filmet épp azok figyelmébe tudjuk ajánlani, akiknek annak idején bejött például a Mr. és Mrs. Smith, és akik imádták a 2019-es az Elton Johnról készült vad Rocketman életrajzi filmet, hiszen a rendezői széket Dexter Fletcher foglalta el.

A Ghosted már elérhető az AppleTV+-on

62 Ghosted  (2023)

akció | kaland | romantikus

A földhözragadt Cole fülig beleszeret a rejtélyes Sadie-be, de aztán megdöbben, amikor kiderül, hogy a lány titkos ügynök. Mielőtt dönthetnének a második randevúról, Cole és... több»