Matthew Perry hatalmas reményeket fűzött ahhoz, hogy a Megint 17 után újra együtt dolgozat  Zac Efronnal, ráadásul egy igazán különleges filmes projekt keretében.

Athenna Crosby, akit együtt láttak Matthew Perryvel egy nappal a színész tragikus halála előtt, most a People magazinnak elmondta, hogy Perry egy életrajzi filmet szeretett volna készíteni, amelyben azt szerette volna, hogy Efron alakítsa őt.

Crosby azt is hozzátette, hogy Perry mindezt azért szerette volna annyira, mivel rendkívül pozitív tapasztalatot szerzett a fiatalabb pályatársával kapcsolatban a Megint 17 forgatása során.

A film története szerint Mike O'Donnell úgy érzi, enyhén szólva sem túl szerencsés az élete, ráadásul apaként is nehezen állja meg a helyét. Gyermekei utálják őt, felesége pedig benyújtotta a válópert. Mike azonban kap egy új esélyt, miután visszaváltozik 17 éves önmagává, így újrakezdheti az életét.

A napokban elhunyt Matthew Perryről a filmszakma számos kiemelkedő alakja megemlékezett, köztük volt társa, a Jóbarátok sorozat sznészei Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer.

“Idővel többet fogunk mondani, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon” - olvasható a közösen kiadott közleményükben.

75 Megint 17  (2009)

dráma | fantasy | vígjáték

Mike élete nem alakul a lehető legjobban. Bár kezdetben úgy tűnt, fényes jövő áll előtte, sem a sportolói karrierből, sem az egyetemi tanulmányokból nem lett semmi. Helyette... több»