Több pályatársa megemlékezett az elmúlt időszakban a nemrégiben elhunyt Matthew Perryről, és nagyon úgy tűnik, hogy a rajongók is kivették ebből a részüket.

Perry halálát követő héten az HBO Max műsorkínálatában található Jóbarátok nézettsége ugyanis jelentősen megugrott, a sorozat 860 millió perc megtekintést kapott az október 30. és november 5-e között.

A Nielsen adatai szerint ez a legmagasabb mutató, amit a széria elér azóta, hogy a produkció a felkerült a platform műsorkínálatába. A vállalat azt is hozzátette, hogy ebben az intervallumban a nézők kétharmada 35 év alatti korosztályba tartozik, tehát főként olyanok, akik még meg sem születtek, amikor a sorozat debütált.

Ez egyébként ugyanaz az időszak, amikor a Briliáns elmék több hét után lecsúszott a dobogó első helyéről, ám még így is 914 millió perc megtekintést hozott össze. Az első helyen a Pókember - A pókverzumon át végzett 1,1 milliárd perccel, amelyet A Grace klinika követett 1 milliárd perccel.

89 Jóbarátok  (1994)

romantikus | vígjáték

Minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája hat, húszas éveiben járó fiatal mindennapjait követi nyomon. Főszereplői az elkényezetett Rachel, a tisztaságmániás... több»