Bár alaposan elverték a port a kritikusok annak idején az Öngyilkos osztagon, mindezek ellenére a film közel 746,8 millió dollárt hozott a konyhára a készítőknek a „mindössze” 175 milliós költségvetéssel szemben.

A film anyagi sikere ellenére a rajongók egy része még is talán azt szeretné a legjobban, ha az egészet egyszerűen mielőbb a múlt homálya fedné, ráadásul Jared Leto-féle Jokerrel sem voltak igazán megelégedve.

Az Öngyilkos osztag ráadásul maga a rendező, David Ayer szakmai elismerését is igencsak visszavetette, így talán nem is csoda, ha jó ideig nem is igazán lehetett hallani Ayerről, a napokban azonban egy izgalmas fotóval lepte meg  rajongókat egy instasztoriban, amelyet sikerült elcsípni és megörökíteni.

A fotón Jared Leto az egyik kosztümpróbán látható, amelyről egyből nyilvánvalóvá válik, hogy a készítők eredeti elképzelése egy sokkal örültebb Jokert képzeltek el. A kép csupán 24 óráig volt elérhet az Instagramon, a redditen azonban továbbra is megtekinthető:

PHOTO: David Ayer shares a new (old) photo of Jared Leto's Joker makeup test from r/DC_Cinematic

Közelebbről megnézve Leto sminkje jócskán különbözik attól a végleges változattól, amely végül a filmben is látható, a „Damaged” szó helyett a „Blessed”, azaz „áldott” olvasható, ráadásul a színész ajakai is hangsúlyosabbak. Maga Ayer pedig kevésbé zavarba ejtőnek találta.

A Warner Brosnál nem sikerült elengedni az Öngyilkos osztagot, James Gunn rendezésében nem egyszerű folytatást kap a film, hanem várhatóan rebootolják a produkciót, amely 2021. augusztus 4-én kerül majd a mozikba.