'Még több mókás cuccal' tér vissza a mozikba a Pókember 3 (videó)

A Morbius után a Sony újra mozikba küldi a Pókember 3-at.

A Nincs hazaút minden idők hatodik legmagasabb bevételét hozó filmjének számít, amely valószínűleg tovább is fogja gyarapítani azt az 1,9 milliárd dollárt, amelyet mostanáig behúzott. A Sony ráadásul semmit sem bíz a véletlenre, hiszen a nézőknek jó okuk is lesz arra, hogy újra beüljenek a produkcióra, az idén szeptemberben mozikba kerülő bővített változat ugyanis további humoros jelenetekkel tér vissza.

A bővített változat új, eddig soha nem látott és törölt jeleneteket tartalmaz majd a Pókember képregények 60 éves és a Pókember-filmek 20 éves fennállásának megünneplése alkalmából.

A Nincs hazaút anyagi sikere csupán a Végjáték 2,8 milliárd és a Végtelen háború 2 milliárd dolláros bevétele mögött marad el, Jon Watts rendezése volt ráadásul az első olyan megjelenés, amely elérte az 1 milliárd dolláros bevételt a koronavírus-járvány kitörése óta. A hazai bemutatóról egyelőre nincsenek hivatalos információk, azonban várhatóan a közeljövőben ezzel kapcsolatban is szolgálhatunk hírekkel.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»