A 2006-ban elhunyt Steve Irwin, Ausztrália szeretett krokodilvadászának legfiatalabb fia Robert, aki most 18 éves, felvette a család védjegyévé vált khakiját, és élete első divatfotózásához állt modellt a Stellar magazinnak a queenslandi Sunshine Coaston található Australia Zoo-ban.

A széleskörű és időnként érzelmes interjúban Robert Clarence Irwin elárulta, hogy ő legalább annyira divatharcos, mint amennyire a vadvilágért küzd, és elmondta a Stellarnak, hogy híres családjában már most kezd elismerést szerezni, mint stílusteremtő.

"Tulajdonképpen úgy lettem ismert, mint a divatos Irwin" - árulta el ikonikus lelkesedésével - "Apám nem volt éppen divatikon, de már csak azért is ikonikus volt, mert a khakit ő tette menővé".

Robert azt mondja, hogy a ruhák átalakító ereje iránti érdeklődését valójában híres apjától örökölte, aki rocksztár szintű hírnévre tett szert Amerikában.

"Volt egy alteregója, akit Glenn Glamournak hívtak" - vallja Robert - "Műfogsorral, parókával, egy nevetséges, többszínű trencsekkkel, a legfurcsább nadrágokkal és nagyon hülye tornacipőkkel. Így közlekedett az állatkertben, és senki sem vette észre, mert csak a legnevetségesebb dolgokat viselte. Szóval, ironikus módon, minél izgalmasabb és kísérletezőbb vagy a divatoddal, annál kevésbé ismernek fel az emberek."

Robert, aki még 3 éves sem volt, amikor apját 44 évesen megölte egy rája, miközben 2006-ban dokumentumfilmet forgatott a Nagy-korallzátonyon, arról is beszélt, hogy az elmúlt két évben érezte a legélesebben apja hiányát.

"Mert én most lépek a felnőttkorba, 18 éves lettem, és amikor az én helyzetemben vagy, és nincs apafigurád, aki végigvezetne, az nagyon nehéz."

2020 márciusában ő kísérte oltár elé húgát, amikor az férjhez ment régi barátjához, Chandler Powellhez.

"Az ember ilyesmit csinál, és azt gondolja: 'Ez apa dolga lett volna. Nem az enyém...'" - mondta.

Robert azt mondja, a húga, Bindi most arra buzdítja őt, hogy siessen, és találja meg ő is a különleges valakit: "18 éves vagy, Robert, mi folyik itt? Vedd fel a tempót!" - ugratja öccsét Bindi, Robert elmesélése szerint. "18 évesen ő és Chandler már pár éve együtt voltak. Szóval elég gyorsan történt, hogy a nővérem rátalált a szerelemre. De ez nem történik meg túl gyakran. Szóval, még mindig keresem az igazit. Nem sietek. Majd megtörténik, amikor megtörténik."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Robert Irwin (@robertirwinphotography) által megosztott bejegyzés