Megvan a következő Men in Black hivatalos címe és logója

Most zajlik a Brazil Comic-Con, ahol a Sony szombaton egy egész panelt szán majd arra, hogy a készülő Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül-et promózza – ennek köszönhetően a stúdió előrukkolt a film hivatalos címével a logójával.

A Men in Black 4. része a MIB International címet fogja viselni – ami talán nem annyira meglepő annak fényében, hogy nemrég napvilágra került egy fotó a két főszereplőről, ahogy épp a forró sivatagban baktatnak -, a logója pedig az eddigiektől eltérően nem ezüst, hanem arany színezést kapott. A betűtípus és a stílus maradt.

A filmet F. Gary Gray rendezi  Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével, akik mind a ketten nagyon örültek annak, hogy ismét együtt dolgozhatnak. Epizódszerepben pedig olyan sztárok tűnnek fel majd mellettük, mint Liam Neeson, Kumail NanjianiRafe Spall vagy Emma Thompson mint O ügynök. Hogy Will Smith és Tommy Lee Jones felbukkan-e a filmben, az még titok, illetve a hivatalos stáblistán sem szerepel egyelőre a nevük, de a rajongók nagyon bíznak benne, hogy legalább egy rövidke cameo erejéig visszatér a két legendás öltönyös.

Az „International” alcím azért is érthető, mert a forgatás nagy része Londonban és Marokkóban zajlott, és a főszereplő színésznő is kitért erre nemrég egy beszélgetésben: „Reméljük, hogy tovább öregbítjük a franchise jó hírét. Szerintem ebben a filmben sokkal több akció van, mint az előző részekben. A globális látószög jót tesz a sztorinak, aminek egy része Londonban játszódik, és tele van angol humorral.”

A Sony abban nagyon jó munkát végzett, hogy a több helyen zajló forgatás ellenére ne nagyon szivárogjon ki a történet – így bár sok apró részletet tudunk, a pontos alaphelyzetet, illetve bonyodalmakat még nem. Viszont olyan nagyon sokáig nem kell majd erre várni: elképzelhető, hogy  a stúdió a szombati panelbeszélgetésre hoz majd egy rövid ízelítőt a filmből, és ha van egy kis szerencsénk, akkor nem csak exkluzív tartalomként kapja meg a brazil közönség, hanem felkerül az internetre is. És ha már van előzetes, akkor talán tudni fogjunk azt is, milyen kalandokba keveredik a két főhős.

A MIB International jövő nyáron kerül majd a mozikba.