Megvan, ki alakítja a sorozatgyilkos Charles Mansont Tarantino filmjében

Épp tegnap számoltunk be arról, kit láthatunk majd Roman Polanski szerepében a Volt egyszer egy Hollywoodban, máris itt az újabb casting hír.

Ritka impozáns szereplőgárdával készül Tarantino következő nagy dobása, a Volt egyszer egy Hollywood. A legnagyobb nevek szerződtetéséről többször is írtunk már, így abban biztosak lehetünk, hogy Leonardo DiCaprioBrad PittAl PacinoMargot Robbie és Kurt Russell is szerepet vállalt, de arról eddig csak találgatások folytak, hogy ki alakíthatja az ikonikus sorozatgyilkos, Charles Mansont.

Erről rántotta le a leplet The Wrap cikkje, melyből kiderül, hogy a szerepet nem más kapta, mint a hazánkban leginkább a A törvény emberéből ismerős Damon Herriman, aki a megtévesztésig hasonlít Mansonra. Amellett, hogy remek színész, a hasonlóság is biztosan a javára vált, kíváncsian várjuk, mit hoz majd ki a szerepből.

A Volt egyszer egy Hollywood története egy televíziós színész köré épül, aki úgy dönt, ideje továbblépni, és mozis pályafutásba kezdeni. Csakhogy hasonló álmokat dédelget dublőre is. Eközben a filmipar megroppanni látszik, miután Charles Manson és bandája hidegvérrel lemészárolták Roman Polanski feleségét, az állapotos Sharon Tate-et.

A Quentin Tarantino rendezésében készülő film 2019. július 26-től látható a mozikban.