Mel Gibson megint odacsap: a Crank rendezője, Mark Neveldine Panama című akcióthrillerrel jelentkezik, melyhez befutott az előzetes.

Elnézve az utóbbi éveket, az ausztrál szupersztár termékenyebb, mint valaha. Sorra jönnek Mel Gibson filmjei, most pedig egy igaz történeten alapuló akcióthrillerben vállalt szerepet.

Mielőtt Gibson megrendezné a Halálos fegyver 5-öt (erről itt olvashatsz bővebben), ismét megmutatja a keményebbik oldalát. A cselekmény az 1989-es panamai amerikai invázió idején játszódik, amely a második világháború óta a legnagyobb amerikai légi hadművelet volt. December 19-20-án éjszaka több mint 400 bomba hullott az ország különböző pontjaira, és a 13 000 fős panamai nemzeti gárdának nem volt esélye.

Mel Gibson testesíti meg Stark parancsnokot, aki a kemény ex-tengerészgyalogost, James Beckert küldi Panamába, hogy lezárjon egy fontos üzletet nem éppen megbízható gengszterekkel. A Panama elleni amerikai katonai művelet káoszt okoz, miközben Beckernek egy könyörtelen bérgyilkos nyomába kell erednie. Stark kegyelmet nem ismerve segíti őt minden nehézség ellenére.

Akcióban tehát nem lesz hiány, a 156 perces játékidő egy ilyen műfajú filmnél pedig rendkívül hosszúnak számít. Hogy a film végül igazolni tudja-e ezt a játékidőt, arra ma még nem tudunk válaszolni, mindenesetre kíváncsian várjuk a végeredményt.

Van egy olyan érzésed, hogy lemaradtál Gibson valamelyik filmjéről? Akkor lapozd át a galériánkat az utóbbi években forgatott produkcióiért.

35 Panama  (2022)

akció | thriller

Egy volt tengerész és egy vállalkozó Panamába utazik, hogy nyélbe üssenek egy fegyverszünetet, mindeközben azonban megindul az Egyesült Államok invánziója, amely mindannyiuk... több»