Minden idők legnagyobb akciójelenetével jön az év talán legjobban várt filmje

Bár a Paramount tulajdonosi hátterével kapcsolatos folyamatok továbbra is folytatódnak, a stúdió a 2024-es CineEurope kiállításon egy igencsak nagy dobással hozakodott elő, írja a Variety.

A Gladiátor II kétségtelenül az idei év egyik legjobban várt folytatásának számít, Ridley Scott pedig közel 25 év után tér vissza a produkcióhoz. A rendező egy videós bevezetőben leszögezte, hogy erre a folytatásra bizony megérte várni, a Paramount nemzetközi moziforgalmazásért felelős elnöke, Mark Viane szerint a film "a valaha filmre vitt legnagyobb akciójelenetét” hozza majd.

A stúdió mindemellett az eseményen bemutatta a Mosolyogj 2 első öt percét, amelynek előzetese épp a tegnapi nap folyamán debütált, és amelyet lentebb meg is tudtok tekinteni. A Gladiator II idén novemberben érkezik a mozikba, a főszerepekeben pedig Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Joseph Quinn, Paul Mescal, Matt Lucas, Derek Jacobi és Peter Mensah lesznek láthatók.

NA Mosolyogj 2  (2024)

horror | misztikus | thriller

Miközben a popsztár Skye Riley (Naomi Scott) egy új világkörüli turnéra készül, ijesztő és megmagyarázhatatlan események gyötrik. A szörnyűségek fokozódnak, és a hírnév... több»