Mit nézzek? 5 új sorozat és évad, amire könnyen rákattanhatsz (május 29. - június 4.)

Ezen a héten végre ténylegesen belecsapunk a nyárba, már az időjárás is erősen erre hajaz, de a naptár is kétségtelenül bizonyítja, hogy így lesz. Ami egyben azt is jelenti, hogy új hónap indul, ezt pedig mi mással is indíthatná egy vérbeli sorozatrajongó, mint néhány vadonatúj sorozattal? Márpedig új sorozatból lesz bőven, amit nézni érdemes. Mi is mutatunk négy újdonságot, plusz melléjük csaptuk egy 2019 óta futó sorozat legújabb évadát is. Ezekkel hangolódhatsz a nyárra!

#5

72 A lényeg  (2023)

(1)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy újságíró megdöbbentő gyilkossága a rendőrség, a média és a mumbai alvilág összefonódásába sodorja a vezető bűnügyi riportert, aki az igazságért küzd. több»

Egy indiai oknyomozó újságírónő története, akinek állandóan bizonyítania kell, hogy elfogadják. Egyszer azonban túl közel megy a tűzhöz és ő maga is olyan üggyé válik, amikkel addig foglalkozott. A mumbai rendőrség, média és alvilág összefonódik. Premier június 2-án a Netflixen.
#4

53 Deadloch  (2023)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Egy feminista noir vígjáték, amely bukolikus környezetben játszódik, ahol egyre több a holttest. több»

Egy isten háta mögötti ausztrál kisváros tengerpartján hullát találnak. Két detektívet küldenek a helyszínre, hogy kiderítse mi történt. Csakhogy Collins és Redcliffe nyomozók nem is lehetnének ennél különbözőbbek. Egyikük tipikusan a szabálykövető, mindent a tankönyv szerint intéző nyomozó, a másik viszont ennek szöges ellentéte. Dolgukat az sem könnyíti meg, hogy a városka épp egy nagy gasztro-fesztiválra készül és hallani sem akar arról, hogy bármin is változtassanak. Premier június 1-én az Amazon Prime-on.
#3

dráma

Netflix

Egyesek hibáztatják, mások hősként üdvözlik a Fukusima Daiicsi atomerőmű balesetének érintettjeit, akik halálos, láthatatlan fenyegetéssel néznek szembe: egy példátlan... több»

Egyesek hibáztatják, mások hősként üdvözlik a Fukusima Daiicsi atomerőmű balesetének érintettjeit, akik halálos, láthatatlan fenyegetéssel néznek szembe: egy példátlan nukleáris katasztrófával. Premier június 1-én a Netflixen.
#2

valóságshow

Netflix

24 női rendőr, tűzoltó, testőr, katona, sportoló és kaszkadőr összeáll, hogy egy távoli szigeten versenyezzenek a túlélésért. több»

Kutasd fel az ország legkeményebb nőit, gyűjtsd össze őket, vidd el egy távoli szigetre és ereszd egymásnak őket egy last man standing típusú összecsapásban! Ezt ígéri az új koreai reality-show, amelyben rendőröket, tűzoltókat, katonákat és más profi és kőkemény nőket válogattak össze, hogy egy sor embertelenül nehéz kihívást teljesítsenek. Premier május 30-án. a Netflixen.
#1

vígjáték

Netflix

Tim Robinson és sztárvendégei visszatérnek a harmadik évadban, és eltökélt céljuk, hogy megnevettessék a közönséget, illetve valakit rávegyenek arra, hogy inkább távozzon. több»

Tim Robinson és sztárvendégei visszatérnek a harmadik évadban, és eltökélt céljuk, hogy megnevettessék a közönséget, illetve valakit rávegyenek arra, hogy inkább távozzon. Május 30-án debütál a Netflixen.